رونمایی از اولین شاسی بلند الکتریکی فولکس واگن

به گزارش مجله سرگرمی، برای ساده تر کردن داخل ماشین، همه دکمه ها حذف شده و بخش های مختلف ماشین به وسیله یک نمایشگر لمسی کنترل می گردد که در مدل های ارزان تر ده اینچی و در مدل های گران تر 12 اینچی است.

رونمایی از اولین شاسی بلند الکتریکی فولکس واگن

فولکس واگن پیش بینی نموده فراوری ماشین به نیم میلیون دستگاه در سال برسد

گام دوم فولکس

فولکس واگن اولین شاسی بلند الکتریکی خود را رونمایی کرد. فولکس واگن ID.4 دومین مدل الکتریکی فولکس واگن است و این شرکت می خواهد با آن استفاده از ماشین های الکتریکی را در دنیا همگانی کند.

هدف فولکس واگن تبدیل شدن به یک خودروساز الکتریکی است. این شرکت فروش اولین مدل الکتریکی خود به نام ID.3 را یک ماه پیش شروع کرد. ID.4 برای فولکس واگن ماشین مهم تری است. برخلاف ID.3 که با تمرکز بر بازار اروپا ساخته شده، ID.4 عظیم ترین بازار های دنیا در چین و آمریکا را هدف گرفته است.

قرار است ID.4 علاوه بر آلمان در کارخانه هایی در چین و آمریکا هم ساخته گردد و فولکس واگن پیش بینی نموده که فراوریش تا سال 2025 به 500 هزار دستگاه در سال برسد.

قیمت پایه ماشین در بازار آمریکا چهل هزار دلار است

ظاهر ماشین ساده و با خطوطی شبیه به ID.3 طراحی شده است. اتاق هر دو مدل هم به هم شبیه است. برای ساده تر کردن داخل ماشین، همه دکمه ها حذف شده و بخش های مختلف ماشین به وسیله یک نمایشگر لمسی کنترل می گردد که در مدل های ارزان تر ده اینچی و در مدل های گران تر 12 اینچی است.

ID.4 بر روی پلتفرمی مشترک با ID.3 ساخته می گردد. باتری ها در کف ماشین واقع شده است. نیروی باتری های به چرخ های عقب منتقل می گردد و ماشین می تواند با هر بار شارژ تا 520 کیلومتر حرکت کند. فولکس واگن می گوید ID.4 پس از نیم ساعت شارژ با شارژر های سریع می تواند تا 320 کیلومتر حرکت کند. حداکثر سرعت ماشین 160 کیلومتر در ساعت است.

شاسی بلند الکتریکی فولکس واگن در آلمان، چین و آمریکا فراوری خواهد شد

رونق شاسی بلند های کوچک باعث شده خودروسازان دیگر هم در این بخش مدل های الکتریکی عرضه نمایند. تسلا، خودروساز آمریکایی از رقیبان جلوتر است و مدل Y کارخانه اکنون فروخته می گردد. فورد از چند ماه آینده شاسی بلندی به نام موستانگ ماخ-ئی را به بازار عرضه می نماید و نیسان از سال آینده مدل آریا را به بازار خواهد فرستاد.

اشکودا و سئات، زیرمجموعه های دیگر فولکس واگن هم قرار است براساس پلتفرمی مشابه با ID.4، مدل های مشابهی بسازند.

قیمت گران ترین مدل ID.4 در بازار آمریکا نزدیک به شصت هزار دلار است. اما مدل های ارزان تر با قیمت پایه40 هزار دلار فروخته می گردد که حدود ده هزار دلار از تسلا ارزان تر است. خریداران همچنین می توانند سه سال ماشین خود را مجانی شارژ نمایند.

فولکس واگن امیدوار است با این قیمت و مسافت طولانی که ماشین می تواند با هر بار شارژ حرکت کند، بسیاری از مشتریان شاسی بلند های بنزینی و دیزل را به خرید ID.4 ترغیب کند.

خانه ای روی چهار چرخ

امکانات ماشین های آینده هیوندای با همکاری شرکت ال جی ساخته شده است

هیوندای مجموعه ای از امکانات مدل های الکتریکی آینده خود را در قالب یک کانسپت نمایش داده است. این کانسپت که با همکاری شرکت LG، فراورینماینده لوازم الکتریکی ساخته شده، اتاقی است که داخل نسل بعدی ماشین های الکتریکی هیوندای را نشان می دهد.

هیوندای قرار است در چند سال آینده خودرو های الکتریکی خود را تحت زیرمجموعه ای به نام آیونیک به بازار عرضه کند.

این شرکت می گوید به دنبال راه هایی است که سرنشینان بتوانند از زمانی که در راه می گذرانند بهتر استفاده نمایند. حجم کوچک تر بخش های مکانیکی در ماشین های الکتریکی فضای بیشتری در اختیار طراحان قرار داده تا امکانات جدیدی به ماشین اضافه نمایند.

محفظه ای برای نگهداری کفش در زیر جایگاه قرار داده شده است

از جمله امکاناتی که در این کانسپت نمایش داده شده، نمایشگر هفتاد اینچی است که سرتاسر سقف ماشین را می پوشاند. هیوندای می گوید می توان این نمایشگر را طوری تنظیم کرد که مثلا در روز های بارانی، تصاویری از آسمان آفتابی را نمایش دهد. این نمایشگر نازک همچنین از روی سقف حرکت نموده و سرنشینان عقب می توانند از آن برای تماشای فیلم استفاده نمایند.

بلندگو های ماشین در پشت سری جایگاه ها قرار گرفته و هیوندای می گوید این سیستم طوری طراحی شده که می تواند فیلم های متفاوتی برای هر سرنشین پخش کند.

این کانسپت دستگاه قهوه ساز و یخچال برای نوشیدنی های خنک دارد. در زیر جایگاه محفظه ای برای قرار دادن کفش گذاشته شده که کفش های خیس را خشک و خوش بو می نماید. محفظه مشابهی هم برای قرار دادن لباس گذاشته شده است.

آیونیک 5 با الهام از کانسپت 45 هیوندای ساخته خواهد شد

امکان دیگری که در این کانسپت نمایش داده شده، رباتی است که پس از پیاده شدن کف ماشین را جارو می نماید. ماشین همچنین با استفاده از اشعه فرابنفش داخل اتاق را ضدعفونی می نماید.

بخشی از این امکانات قرار است سال آینده با شاسی بلند الکتریکی به نام آیونیک 5 به مشتریان عرضه گردد. هیوندای در سال 2022 آیونیک 6 را به بازار عرضه می نماید و یک شاسی بلند الکتریکی عظیم به نام آیونیک 7 هم قرار است در سال 2024 ساخته گردد.

ماشین الکتریکی برای همه

کانسپت زیرو دو موتور الکتریکی دارد و با هر بار شارژ تا 700 کیلومتر حرکت می نماید

جیلی، خودروساز چینی از پلتفرمی جدید برای خودرو های الکتریکی رونمایی نموده و می گوید آماده است این پلتفرم را علاوه بر شرکت های زیرمجموعه خود، در اختیار خودروسازان دیگر هم قرار دهد. گروه خودروسازی جیلی شامل 9 خودروساز از جمله لوتوس و ولوو است. این شرکت در سال 2019 بیش از دو میلیون دستگاه ماشین فراوری کرد.

لینک اند کو (Lynk&Co) از شرکت های عضو گروه جیلی اولین کارخانه ای است که از پلتفرم جدید استفاده خواهد نمود. یک کانسپت از ماشینی که قرار است سال آینده به بازار عرضه گردد، هفته گذشته در پکن نمایش داده شد. این کانسپت دو موتور الکتریکی دارد و با هر بار شارژ تا 700 کیلومتر حرکت می نماید.

لی شوفو، میلیاردر چینی و مالک جیلی در این مراسم گفت که ساخت این پلتفرم مهم ترین گام این خودروساز در ده سال گذشته است و با آن جهت همگانی شدن ماشین های الکتریکی هموارتر خواهد شد.

این پلتفرم SEA نام دارد و با همکاری مراکز تحقیق و توسعه جیلی در چین، سوئد، بریتانیا و آلمان ساخته شده است. بر روی این پلتفرم می توان ماشین هایی با ابعاد مختلف فراوری کرد و طول عمر باتری هایش دو میلیون کیلومتر است.

جیلی می گوید مذاکرات مقدماتی برای عرضه این پلتفرم به شرکت های دیگر در جریان است.

تنها نمایشگاه سال

تمرکز اصلی نمایشگاه پکن خودرو های الکتریکی و ماشین های شاسی بلند است

تنها نمایشگاه خودروی سال 2020 میلادی از شنبه 26 سپتامبر (5 مهر) در پکن شروع شد. همه نمایشگاه های مهم خودرو سال جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شده و نمایشگاه پکن هم با پنج ماه تاخیر برگزار می گردد.

برگزاری نمایشگاه پکن پیامی از رهبران چین به دنیا است که این کشور بحران کرونا را پشت سر گذاشته و شرایط به حالت عادی برگشته است. با این حال نمایشگاه تحت تدابیر شدید بهداشتی برگزار می گردد. بازدیدنمایندگان خارجی مجبور شدند دو هفته قرنطینه شوند و تعداد بازدیدنمایندگان محدود شده است.

این سخت گیری ها باعث شد تا مدیران بعضی شرکت ها از سفر به چین منصرف شوند و به وسیله ارتباط تصویری در مراسم رونمایی محصولاتشان شرکت نمایند.

چین عظیم ترین بازار خودروی دنیا است و دو نمایشگاهی که در پکن و شانگ های برگزار می گردد، عظیم ترین رویداد در صنعت خودرو است.سال جاری 758 ماشین در پکن نمایش داده شده که 82 مدل برای اولین بار در دنیا رونمایی می شوند.

چین تنها بازار خودرو در دنیا است که پس از شیوع ویروس کرونا به حالت عادی برگشته و فروش در این کشور رو به افزایش است.

آمار نشان می دهد که فروش خودروسازان لوکس سریع تر از دیگران به حالت عادی برگشته است. اما رقابت بین خودروسازان فراوری انبوه بیشتر شده و شرکت های خارجی نظیر تویوتا و فولکس واگن برای دریافت سهم از بازار با خودروسازان چینی نظیر جیلی رقابتی شدید دارند.

iraniro.ir: تور داخلی ایران | گردشگری ایران، سفر به مشهد، اصفهان

italyro.ir: تور ایتالیا ارزان قیمت، تور ایتالیا نوروز 97، تور بهار

itgap.ir: آی تی گپ | مجله فناوری گردشگری، موفقیت،

منبع: فرادید
انتشار: 22 فروردین 1401 بروزرسانی: 22 فروردین 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 111323

به "رونمایی از اولین شاسی بلند الکتریکی فولکس واگن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رونمایی از اولین شاسی بلند الکتریکی فولکس واگن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید