طرز تهیه تارت هندوانه و لیمو تابستانی

یک نان سبک و خشک با میوه های رنگارنگ و تازه ای که رویش خودنمایی می کنند، دسری پرطرفدار را برای عصرهای تابستان می سازد؛ اما برای تهیه تارت هندوانه تابستانی، حتی به نان تارت هم نیاز ندارید. این دسر سالم و رنگارنگ را می توانید بدون نیاز به فر یا اجاق آماده کنید. آماده هستید؟ پس با ما همراه شوید.

طرز تهیه تارت هندوانه و لیمو تابستانی

همانطور که پیش از این گفته بودیم، با خوردن هندوانه چاق نمی شوید و این دسر هم با وجود شیرین بودنش، کالری بالایی ندارد و سدیم، کربوهیدرات ها و پروتئین فراوانی را به بدن تان می رساند. مصرف دسرهایی مثل تارت هندوانه که از میوه های تابستانی تهیه می شوند، در روزهای گرم به شما حس تازگی بیشتری می دهد. اگر نگران گرمازدگی تابستانی هستید یا کم شدن آب بدن سردردهایتان را بیشتر کرده، هر روز خودتان را به یک تارت تابستانی مهمان کنید.

  • مواد لازم برای تهیه تارت هندوانه و لیمو تابستانی

تکه های هندوانه (بدون هسته) دو فنجان

ماست سون کم چرب خرید آنلاین یک فنجان

عسل دو قاشق غذاخوری

پوست لیمو (رنده شده) نصف قاشق چای خوری

آب لیمو تازه یک قاشق غذاخوری

بادام (خردشده و بوداده) دو قاشق غذاخوری

خامه ترش کاله خرید آنلاین برای تزیین

  • طرز تهیه تارت هندوانه و لیمو تابستانی

مرحله اول

هشت کاغذ مخصوص پخت کاپ کیک آماده کنید.

هندوانه را داخل غذا ساز بریزید تا کاملا له شود، سپس داخل کاغذهای مخصوص پخت کیک بریزید و یک ساعت در فریزر قرار دهید.

مرحله دوم

عسل، ماست، پوست لیمو رنده شده و آب لیموی تازه را مخلوط کنید و در داخل کاغذهای پخت کاپ کیک بریزید.

سپس بادام های خردشده را روی این هشت فنجان بریزید و مجدداً یک ساعت در فریزر قرار دهید تا ببندد. تارت هندوانه شما به همین سادگی حاضر می شود. آن را با خامه ترش تزیین کنید و از چشیدن طعم فوق العاده اش لذت ببرید. می توانید خامه ترش را با رنگ خوراکی سبز ترکیب کنید تا رنگ دسرتان هم به رنگ سبز و قرمز هندوانه شبیه تر باشد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه تارت هندوانه و لیمو تابستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت هندوانه و لیمو تابستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید